Omroep Lingewaard

RKHVV en Alcides in evenwicht

RKHVV en Alcides begonnen aftastend aan de wedstrijd. Dit leverde vooral in de eerste helft geen sprankelend voetbal op. RKHVV was weliswaar de iets betere combinerende ploeg. Maar tot echte uitgespeelde kansen leidde dit niet.

Ook in de begin fase van de tweede helft kregen de toeschouwers het niet warmer, maar dat zou veranderen toen Alcides in de 52e minuut door een gemakkelijk gegeven strafschop op voorsprong kwam. Yannick Kaluzi liet RKHVV doelman Jop Hemink kansloos 0-1. Direct na de aftrap was de stand weer in evenwicht. Keverly Albertus bediende de vrijstaande Cem Köse en Cem schoot de bal eenvoudig langs doelman Bas van Wegen in het doel 1-1. Vervolgens werd de strijd gaandeweg opener, het spel golfde heen en weer. Het resulteerde voor spannende situaties voor beide doelen, maar gescoord werd er niet meer.