Omroep Lingewaard

Santa Paws Christmas FairNa de succesvolle editie van vorig jaar wordt dit jaar weer de Santa Paws Christmas Fair georganiseerd. De naam zegt het eigenlijk al, deze kerstmarkt is speciaal gericht op onze vierpotige vriendjes.

Op de kerstmarkt zijn kraampjes aanwezig met allerlei artikelen voor de hond zoals speelgoed, snacks en riemen. Ook zijn er dierentolken aanwezig die met de hond kunnen communiceren, dit kan ook vanaf een foto. 

Uiteraard is de hond zelf ook welkom om een kijkje en een snuffeltje te komen nemen. Maar ook aan de baasjes wordt gedacht, een winters hapje en drankje is verkrijgbaar bij de koek en zopie kraam. 

Met de kerstgedachte in het achterhoofd, gaat de gehele opbrengst van de kerstmarkt naar een goed doel. Er is gekozen om stichting Dogs by Merlyn te steunen. Merlyn is een jongedame die honden opvangt in Roemenië  en zich inzet om de zwerfhondenpopulatie in te perken. Om zoveel mogelijk geld in te kunnen zamelen voor deze stichting, wordt ook een loterij gehouden waar mooie prijzen te winnen zijn. 

Santa Paws Christmas Fair vindt op 15 december plaats op het terrein van Hondenschool Lingewaard, Bergerdensestraat 25A in Bemmel. De kerstmarkt is geopend van 11 tot 16 uur en is grotendeels overdekt, dus ook bij regen is een bezoekje meer dan de moeite waard. Entree en parkeren is gratis.