Omroep Lingewaard

Seizoen Jamsessie/Muzikantenmix bij De Buitenpoort begint weer…

Zondag 4 december is het weer zover. De succesvolle Jamsessie/Muzikantenmix in De Buitenpoort gaat van start. Lokale en regionale muzikale talenten, man en vrouw, jong en oud(er) delen het podium en spelen en zingen dat het een lieve lust is. Het is die dag ook koopzondag, dus na het shoppen even genieten. Vanaf 15.00 uur. Entree is gratis.

Het is alweer de derde jaargang van de Jamsessie/Muzikantenmix in het Huissense multifunctionele horecabedrijf. Om het tot een succes is ten eerste een goede backline noodzakelijk, ofwel drums, bas- en gitaarsversterkers en zanginstallatie zijn aanwezig. Verder nog een techneut achter de knoppen. Onmisbaar verder: talentvolle, maar in ieder geval enthousiaste muzikanten. Mix dat met ervaren ‘begeleiders’ en een goede sfeer ontstaat vanzelf. Dat was al in de eerste twee seizoenen te merken, dussss…..
,,Heb je zin om mee te doen? Pak je gitaar, sax, bas, mondharmonica, drumsticks, schaaf je stem en doe mee! Want wat is er leuker om met andere muzikanten muziek te maken en gewoon te genieten van een heerlijke muziekmiddag?!’’, vertelt organisator Benno Arends.
,,We werken met een setlist. De setlist is echter géén verplichting….alles mag, en kan, mits je daarvoor medemuzikanten weet te enthousiasmeren. En kun je niet spelen? Maakt niet uit, kom voor de muziek en ‘just for the fun and the smile on your face’. Wie weet raak je geïnspireerd en speel jij een volgende keer ook mee!’’
De ‘sjèm-band’ Wouter Derks, Jos Janssen, Peter van Megen, Nico Peters en Tonnie Rijnders en Benno Arends nodigen geinteresseerden van harte uit om te komen spelen, zingen, dansen, drinken, lachen, supporten! Sinds kort zijn de winkels in Huissen iedere zondag open, dus kom gerust na het shoppen genieten van muziek en lekkere drankjes en hapjes. Op zondag 4 december dus, vanaf 15.00 uur. De entree is gratis.

jamsessie-groep
Gezelligheid en muzikaliteit is een gouden combi tijdens de Jamsessie in De Buitenpoort, zondag 4 december vanaf 15.00 uur weer! Foto: Benno Arends