Omroep Lingewaard

Seizoen Muzikantenmix bij De Buitenpoort begint weer

Toon je muzikale talenten en speel en/of zing mee!

Komende zondag (9) december is het weer zover. De succesvolle Jamsessie/Muzikantenmix in De Buitenpoort gaat van start. Lokale en regionale muzikale talenten, man en vrouw, jong en oud(er) delen het podium en spelen en zingen dat het een lieve lust is. Vanaf 15.00 uur. Entree is gratis.

Het is alweer de vijfde jaargang van de bekendste jamsessie van de regio. De Muzikantenmix in het Huissense multifunctionele horecabedrijf is mede een succes vanwege de goede backline, ofwel de aanwezige drums, bas- en gitaarsversterkers en zanginstallatie. Verder nog een prima techneut achter de knoppen. Onmisbaar verder: talentvolle, maar in ieder geval enthousiaste muzikanten. Mix dat met ervaren ‘begeleiders’ en een goede sfeer ontstaat vanzelf. Dat was al in de voorgaande seizoenen te merken, dussss…..

,,Heb je zin om mee te doen? Pak je gitaar, sax, bas, mondharmonica, drumsticks, schaaf je stem en doe mee! Want wat is er leuker om met andere muzikanten muziek te maken en gewoon te genieten van een heerlijke muziekmiddag?!’’, vertelt organisator Benno Arends.  

,,We werken met een setlist. De setlist is echter géén verplichting….alles mag, en kan, mits je daarvoor medemuzikanten weet te enthousiasmeren. En kun je niet spelen? Maakt niet uit, kom voor de muziek en ‘just for the fun and the smile on your face’. Wie weet raak je geïnspireerd en speel jij een volgende keer ook mee!’’

De ‘sjèm-band’ Wouter Derks, Jos Janssen, Peter van Megen, Nico Peters en Tonnie Rijnders en Benno Arends  nodigen geinteresseerden van harte uit om te komen spelen, zingen, dansen, drinken, lachen, supporten! Komende zondag (9) december dus, vanaf 15.00 uur. De entree is gratis.