Omroep Lingewaard

Theatergroep Koperen Kees gaat erover blaffen!

In de kerstvakantie brengt Theatergroep Koperen Kees ‘Woef Side Story’ op de planken. We gaan je aanlijnen op het Kampstuk 23 te Huissen om getuige te kunnen zijn van een romantisch drama met veel kwijl en suiker. Vriendschap, rivaliteit, liefde en jaloezie en dat allemaal op z’n hondjes! De première wordt traditiegetrouw gespeeld op 26 december om 14.00 uur.
Op 27, 28, 29 december, 2, 3, 4, 7, 8 en 14 januari zijn er voorstellingen om 14.00 en/of 19.00 uur.

In Woef Side Story gaan onze trouwe viervoeters je meenemen in het verhaal van de stoere straathond Toto en bloedmooie rashond Marina. Zij worden op slag verliefd op elkaar, maar in de verschillende hondenwerelden is deze liefde verboden! Zelfs hun baasjes staan dit niet toe. Mevrouw Schoonbroek doet er dan ook alles aan om haar wedstrijdhonden van de straat te houden en haar slordige buurman Bob dwars te zitten met haar plannetjes.
Wanneer zij met Marina de eerste plaats in de wacht weet te slepen tijdens de grote hondenshow, weet de valse dokter Prick haar te charmeren met zijn praatjes. Zijn rashond Beluga zorgt voor een tweestrijd tussen de straathonden en de rashonden.

Kan Toto zijn grote liefde Marina redden uit de klauwen van de gemene hond Beluga, zelfs als hij daarvoor zijn belofte moet breken? Of weet dokter Prick Toto in handen te krijgen?

Stap in de hondenwereld van ‘Woef Side Story’. Onze honden zijn getraind en geregisseerd door Erwin Teering. Het script is van Don Duyns en Arjan Ederveen.
Reserveer nu alvast je kaartje via onze website!

Kaarten kosten € 8,50 per stuk en zijn te bestellen via www.theater-kees.nl. U dient de kaarten direct via Ideal online te betalen, uit te printen en mee te nemen naar Theater Kees, waar ze worden gescand.