Omroep Lingewaard

Theatergroep Koperen Kees gaat internationaal…

Boeing Boeing is een komedie van Marc Camoletti, in een eigentijdse uitvoering door theatergroep Koperen Kees onder regie van Florian Slangen.
De première vindt plaats op vrijdag 12 oktober om 20.00 uur in Theater Kees, Kampstuk 23 te Huissen.

Wanneer Robert Janssen zijn oude vriend Bernard bezoekt, komt hij terecht in een wel heel bizarre situatie. Bernard blijkt namelijk een relatie te hebben met drie verschillende stewardessen die op drie verschillende vliegtuigmaatschappijen vliegen. Onder toeziend oog van zijn huishoudster weet hij het vliegschema van de dames perfect uit elkaar te houden. Maar kan hij het allemaal aan wanneer er een snellere super Boeing in dienst wordt genomen?

Wanneer Duitsland, Amerika en Italië tegelijkertijd binnen vallen, dreigt het gevaar dat zij elkaar tegen het lijf lopen. Robert wordt voor het karretje gespannen, maar kan hij zijn oude vriend redden uit de benarde situatie? Zelfs de huishoudster ziet het allemaal even niet meer zitten.

De waarheid dreigt boven tafel te komen na een opeenvolging van hilarische, vrolijke en onhandige ontwikkelingen in het appartement van Bernard.

Reserveer nu alvast je kaartje op www.theater-kees.nl.
De voorstellingen zijn te zien op 12, 13, 19, 20, 26 en 27 oktober om 20.00 uur in Theater Kees.
Kaarten bedragen 9 euro 50. U kunt direct online via Ideal betalen.