Omroep Lingewaard

Theatergroep Koperen Kees zoekt gedreven regisseur

Theatergroep Koperen Kees is voor haar theaterproductie in het komend theaterseizoen op zoek naar een gedreven en ervaren regisseur. De regisseurs met wie Koperen Kees graag werkt, hebben niet alleen een goede kijk op het toneelspel, maar ook originele ideeën voor de invulling van de decors waarin wordt gespeeld.

De theatergroep brengt, naast de jeugd- en kinderproducties, jaarlijks twee voorstellingen in het eigen sfeervolle Theater Kees aan het Kampstuk 23 in Huissen.

Koperen Kees speelt in de maand oktober met een kleinere spelersgroep drukbezochte volwassenvoorstellingen, in genres variërend van humoristische voorstellingen tot toneelstukken met een serieuzere ondertoon. Koperen Kees liet zich bijvoorbeeld van een duistere en spannende kant zien in de thriller “Met voorbedachten rade” en speelde afgelopen jaar met veel succes de komedie “Slippers”.
De repetities van de volwassenenvoorstelling beginnen in april 2018 en er wordt wekelijks gerepeteerd op de woensdagavonden in ons eigen theater.

Gepassioneerde regisseurs die een mooie uitdaging zien in het regisseren van onze volwassenenproductie kunnen vóór 15 januari 2018 hun motivatie en cv sturen naar: [email protected].
Voor meer informatie kun je een mail sturen aan het secretariaat van Theatergroep Koperen Kees:  [email protected] of surfen naar www.koperen-kees.nl.