Omroep Lingewaard

TOP-cabaretier maakt opwachting in de Theaterkerk: maar wie o wie?..

Raadt de artiest van de Blind Date!
Zaterdag 16 december heeft TOP voor de tweede keer een Blind Date voor u geregeld! Dat wordt ongetwijfeld, net als vorig seizoen met Karin Bruers, een leuke verrassing!

Evenals bij een echte blind date weet u van tevoren niet wie u zult treffen: om u uit te dagen en uw nieuwsgierigheid te prikkelen heeft TOP een prijsvraagje uitgeschreven, waarmee er tweemaal 2 vrijkaartjes voor de Blind Date gewonnen kunnen worden. Het enige wat u hoeft te doen is, aan de hand van het YouTube-geluidsfragment en de foto ‘met zwarte balk’ op de TOP-website en social media, te raden wie de afgebeelde artiest is. Als u deze herkent en uw inzending komt na verloting als winnaar uit de bus, zijn de vrijkaartjes voor u!

Stuur uiterlijk zondag 10 december uw oplossing met uw naam en e-mailadres naar [email protected] De winnaars van de vrijkaartjes worden op maandag 11 december via de website bekendgemaakt. Dus doe mee en kom samen met uw vrienden of familie een avondje genieten op zaterdag 16 december!

Heeft u niet gewonnen? Dan komt u toch gezellig ook! De tickets voor deze verrassingsavond zijn verkrijgbaar voor slechts € 12,50 (aanvang 20:30).