Omroep Lingewaard

Top2000 hits live gespeeld door topcoverband Summerland

Een primeur voor Huissen, een heuse Top2000 Party! En met een zeer bijzondere invulling. Op zaterdag 22 december is De Buitenpoort gastheer van de alom bekende top cover- annex feestband Summerland, die live nummers uit de Top2000 speelt.

Zingen en swingen geblazen, want op alle nummers kun je zowel met je benen en armen als met je mond meedoen. Of het nou die rockklassieker uit de 60’s is, die discokneiter uit de 70’s, dat foute 80’s pophitje, die 90’s floorfiller, de meest zwijmelbare ballad, die meezingbare meedeiner en/of die megahit uit dit millennium. Allen live gespeeld door Summerland! Een unieke invulling van het spektakel rond de Top2000.

De nummers zijn de favorieten van de bezoekers, want zij hebben via de Facebookpagina van De Buitenpoort gekozen voor hun toppers uit de ‘lijst der lijsten’ van de popmuziek. Daaruit is een Top20 ontstaan, met (vooralsnog) Bryan Adams’ Summer of ’69 op 1, U2 (medley) op 2 en Stil in mij van Van Dik Hout op 3. Uiteraard speelt de topcoverband nog veel meer hits uit de Top2000. Marloez, Jan, Jody, Frans, Gary en Sjaak zijn zo muzikaal (flexibel) dat ze werkelijk alles kunnen spelen en zingen.

Van Hotel California van The Eagles tot Disco Inferno van The Trammps, van Doe Maar’s Smoorverliefd tot Boom, boom, boom van The Venga Boys, van U2’s One tot Leef van André Hazes Jr. tot Justin Timberlake met Can’t stop this feeling.

Hans Schmeinck alias Kinki Sminki is er die avond bij als dj en presentator. Er zijn quizvragen voor mooie prijzen en nog enkele verrassingen. Natuurlijk is De Buitenpoort  sfeervol en in stijl gedecoreerd. ,,Reserveer snel via www.debuitenpoort.nl, want de kaartverkoop gaat hard’’, weet Jan, de zingende drummer van Summerland. ,,Komt allen en maak van Huissen een Top2000-stad!’’

Fotobijschrift: Uniek! Summerland speelt live ‘de Top2000’. Op zaterdag 22 december in De Buitenpoort in Huissen
Foto: eigen foto