Omroep Lingewaard

Unieke inburgeringscursus voor oude en nieuwe Huissenaren…

Worstelt u nog met een idee voor Sinterklaas of Kerstmis? Nu is er een puzzelboekje met Huissense puzzels verschenen! Iedere Huissenaar kan hier zijn historische en lokale kennis kwijt. Velen onder u zullen trouw de “Mededelingen van de Historische Kring Huessen” volgen of een bezoek aan het Stadsmuseum “Hof van Hessen” hebben gebracht. Voor die mensen zal het oplossen van de puzzels in dit boekje geen enkel probleem opleveren.

Bij een kruiswoordraadsel kan zowel een woord uit het Huissens dialect worden ingevuld als een woord dat op Huissen betrekking heeft. Mocht u er niet uit komen, dan is een bezoek aan ons Stadsmuseum altijd een goed idee. Wie dit puzzelboekje met succes volledig heeft ingevuld mag zich echt een burger van Huissen noemen.

Het puzzelboekje kost €. 3,95 en is te koop in het Stadsmuseum “Hof van Hessen”, Vierakkerstraat 39, 6851 BB Huissen. Het Stadsmuseum “Hof van Hessen” is geopend van 13 tot 16.30 uur, tevens op vrijdag vanaf 10 uur. (Geen PIN.) Info: Piet Driessen, tel. 026-3255058.

voorbeeld-puzzel-huissen