Omroep Lingewaard

Wie komt ons team vrijwillige gezinsondersteuners versterken? 

Heb je ervaring met opvoeden en vind je het leuk om gezinnen in Lingewaard te ondersteunen? Voor het project Gezinsondersteuning zijn we dringend op zoek naar mensen met ervaring en passie voor opvoeding. 

Stichting Welzijn Lingewaard biedt gezinnen, waar het tijdelijk even niet zo lekker loopt, ondersteuning met het project Gezinsondersteuning. De gezinsondersteuning is gratis en duurt maximaal een jaar. De vrijwilligers worden  getraind en krijgen intervisie zodat zij goed voorbereid de ondersteuning kunnen bieden. Ook kunnen zij gedurende het ondersteuningstraject terugvallen op de projectcoördinatoren. De vrijwillige inzet bedraagt een dagdeel per week.

Tijdens een informatiebijeenkomst op dinsdagavond 20 augustus zetten we alle belangrijke informatie over het project op een rij en zullen twee vrijwilligers vertellen over hun ervaringen. Daarnaast is er ruimte om alle vragen te stellen die je hebt.  

Beschik jij over goede sociale en contactuele vaardigheden? Kijk je met een open blik naar de situatie? Lukt het je om naast deze gezinnen te staan en hen dat kleine duwtje in de rug te geven, zodat zij zelf weer verder kunnen? Herken je je in deze beschrijving? Dan horen we heel graag van jou! 

Informatiebijeenkomst project vrijwillige Gezinsondersteuning

Dinsdag 20 augustus van 19:30 tot 21:00 uur

Cuperstraat 9, Bemmel

Vooraf aanmelden is fijn, geen must.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met projectcoördinator, Esther Booltink, tel: 06-13966541 of mail: e.booltink@swlingewaard.nl