Omroep Lingewaard

William Smulders en Lieke Grey live op het Winterfestijn

 

Elst – Inmiddels zijn ze wereldberoemd in Elst. Onze ‘eigen’ William Smulders en Lieke Grey. Daarom staan de ook dit jaar weer te spelen op het Winterfestijn in Elst en wel aankomende vrijdag 27 december.

 

Virtuoos gitaarspel, indrukwekkende zang en soms een anekdote. Dat is de kracht van het duo William Smulders en Lieke Grey. De twee spelen tophits vanaf de jaren 60 tot nu. Van Elvis tot Alanis Morissette, van Dean Martin tot Adèle en van Santana tot Caro Emerald. 

 

William en Lieke treden al zes jaar samen op. In die tijd hebben ze een geweldig track record opgebouwd. Zo stonden ze samen op het podium van de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, in het voorprogramma van Lee Touwers en Ruth Jacott en zelfs op de middenstip bij PSV. Ook waren ze te zien op grote evenementen voor bedrijven en waren ze met twee nummers te horen in de single top 10. En vorig jaar stonden ze dus in het oergezellige Wintercafé langs de Elster ijsbaan.

 

William en Lieke staan garant voor een onvergetelijke avond met steengoede live muziek en entertainment. Ze spelen aankomende vrijdag 27 december vanaf 20.00 uur in het Wintercafé. Voor meer informatie over William en Lieke: www.williamsmulders.nl.

Voor meer informatie over het Winterfestijn: www.wfob.nl.