Omroep Lingewaard

Workshops Creatief Café Participatiepunt Huissen

Woon je in Huissen, vind je het leuk om creatief bezig te zijn en heb je op dinsdagmorgen niks te doen? Kom dan eens in de veertien dagen naar het Creatief Café bij het Participatiepunt Huissen!

Vrijwilligster Anne-Mieke helpt je graag op weg. Of je nu wil mozaïeken, schilderen, sieraden wil maken of zelf iets anders heb bedacht. Als docent handvaardigheid en textiele werkvormen heeft ze een dijk aan ervaring en denkt graag met je mee. Je kan ook iets van huis meenemen waar je al mee bezig bent. Bij het Creatief Café is het gezellig en ontmoet je andere creatieve mensen die je kunnen inspireren. Onder het genot van een kopje koffie en een praatje werk je verder in je eigen tempo. Kortom het Creatief Café  is een fijne, gezellige en creatieve ontmoetingsplek waar iedereen welkom is.

Data voor dit najaar Creatief Café:

Data/tijd: 18/9 – 2/10 – 16/10 – 30/10 – 13/11 – 27/11 – 11/12 – 18/12 van 10.00 -12.00
Locatie: Participatiepunt Huissen, Lange Kerkstraat 15

Eén keer per maand verzorgt Anne-Mieke een workshop, waaraan je tegen betaling van een kleine vergoeding (voor materiaalkosten) mee kan doen.

2 oktober herfststukjes maken
13 november kaarsen maken
18 december kerststukjes maken
22 januari 3D schilderen

Bij een minimum van 10 deelnemers gaat de workshop door. Kosten: €7,- (incl. materiaal en koffie/thee). De workshops vinden plaats tijdens het reguliere Creatief Café, dus je kan ook gewoon doorgaan met hetgeen je bezig bent (en betaald dan uiteraard alleen voor koffie/thee)