Zevenklapper voor Jonge Kracht…

Geen mooie wedstrijd maar wel de drie punten
Het zag er in het eerste kwartier van de wedstrijd niet naar uit dat de wedstrijd tussen Veluwezoom en Jonge Kracht (JK) op een doelpuntenfestijn uit zou lopen. Het spel van beide teams was niet hoogstaand. Er waren wat kansjes over en weer maar daar bleef het in eerste instantie bij. Geheel tegen de verwachting in scoorde Appie Sprenkel en bracht hij JK op een 0-1 voorsprong. Stijn van Meurs bracht even later de ruststand op het scorebord, uit een vrije trap scoorde hij 0-2.

Na rust ging JK door met scoren. Ferdi Jansen kopte uit een hoekschop de 0-3 binnen. In de 63e minuut scoorde Rik Peters de 0-4. Verder scoreverloop: Nick van de Ham 0-5, Appie Sprenkel 0-6 en Klaas Venderbosch bracht de eindscore 0-7 op het scorebord.

Het was een wedstrijd om snel te vergeten. Er werd niet goed en vooral niet mooi gevoetbald. Omdat de scheidsrechter op het einde van de wedstrijd wel heel erg gul werd met het geven van kaarten eindigde Veluwezoom de wedstrijd met tien man.
Volgende week staat de derby in Doornenburg tegen GVA op het programma.

Opstelling: Ted Gerichhausen, Tom v/d Velde, (Tijs Vermeulen), Niek Janssen, ( 1e helft Fatih Sprenkel), Ferdi Jansen, Stijn van Meurs, Stijn van Dalen, Luke Roelofs, (Nick v/d Ham), Rik Peters, Klaas Venderbosch, Appie Sprenkel, Coen Siebenheller.
Tekst: Alex Hubers / VV Jonge Kracht
Archieffoto: © Fons Sluiter